Du tror kanskje du vet alt om Samsung Note 9.
Det dukker stadig opp nye Samsung Galaxy Note 9-rykter.

Annonse


Du tror kanskje du vet alt om Samsung Note 9

Lekkasjene rundt kommende Samsung Galaxy Note 9 har kommet på løpende bånd, og en skulle tro at man visste det som var å vite om flaggskipet som offentliggjøres om tre dager, men det er faktisk mer.

Nye Note 9-rykter

De ferskeste ryktene kommer fra en bruker på Reddit-forumet og her er det flere interessante ting å spore. Først og fremst i forbindelse med forhåndsbestillingen. Det er tidligere ryktet at “Fortnite” blir eksklusivt til Note 9 i en viss periode og nå ser det ut til at forhåndsbestillerne får med en “Fortnite Gaming Package” som blant annet inneholder 15 000 V-Bucks – spillets valuta. Hvis man ikke er noen tilhenger av spillet som “alle” spiller, kan man i stedet velge trådløse, støykansellerende hodetelefoner fra AKG.

Ønsker man begge deler kan man betale 99 dollar ekstra, ifølge kilden.

Videre er det nye detaljer om nye S Pen som vil ha Bluetooth-funksjonalitet. Pennen vil komme i ulike farger – den selges også separat – som vil samsvare med fargen som vises når man tar notater når skjermen er “av”. Hva Bluetooth-funksjonalitet gjelder, kan man trykke to ganger på pennen for å bytte kameramodus mellom selvfoto og hovedkamera. Batteritiden skal det ikke være noe å si på og 40 sekunder lading skal holde til 30 minutter bruk.

Annonse


I tillegg ser det ut til at Samsung gjør som Huawei ved å bruke kunstig intelligens i kameraet for å gjenkjenne scener og objekter for deretter å optimalisere bildet basert på det. Kameraet skal også advare brukeren om bildet som tas. For eksempel om det er uskarpt.

En annen ting Samsung gjør som Huawei, er at man ikke lenger behøver en egen dokkingstasjon for at PC-modusen skal fungere. I stedet kan man koble Note 9 direkte til en skjerm via HDMI uten Dex-dokkingen. Slik fungerer det også med Huawei P20 Pro.

– Slik blir Galaxy Watch

Reddit-brukeren har også nyheter rundt Samsung neste smartklokke, Galaxy Watch. Ifølge rapportene kommer den i størrelser på 42 og 46 millimeter og blant annet i fargen rosegull. Den største av dem skal ha en batteritid på hele syv dager – langt bedre enn for eksempel Apple Watch.

For dem som er ute etter en smartklokke som også fungerer godt til trening, kan kilden melde at Galaxy Watch kommer med 40 ulike treningsmoduser, dog uten å gå i detalj på hvilke. I Gear S3 er det til sammenlikning ti ulike moduser.

Merk at dette kun er rykter så det kan være lurt å ta det med en klype salt til vi har noe mer håndfast.

 

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse