Dette skjedde med Tesla-aksjen etter Musks unnskyldning
Elon Musk unnskylder seg endelig og forklarer at selskapet vil klare å tjene penger uten å låne mer penger - alt dette endte i en hyggelig børsdag.

Annonse


Dette skjedde med Tesla-aksjen etter Musks unnskyldning og positive avsløring

Etter at Elon Musk unnskyldte for å være ufin under en telefonkonferanse, skjøt aksjen opp hele 14 prosent, men det er ikke det eneste som gir Tesla-investorene grunn til å være fornøyde.

Dette hjalp Teslas børsdag

For i møtet hevdet Tesla ovenfor investorene at de nå vil klare å tjene penger og at de ikke trenger å hente mer kapital.

Utgiftene er nå kjent å være på 2,5 milliarder dollar i 2018, men dette er mindre enn hva analytikerne regnet med, noe som også hjalp selskapet på børs.

Merk at det samtidig er slik at selskapet tapte 718 millioner dollar i andre kvartal, noe som er det største negative tallet de har rapportert.

Annonse


Tesla tjener endelig penger på Model 3

Slik unnskyldte Musk

Musks oppførsel var sjokkerende, og vi får håpe det ikke er noe som skjer igjen og kun er grunnet for mye arbeid.

Uansett unnskyldte han seg med følgende:

“Jeg vil gjerne be om unnskyldning for å være uhøflig på det forrige samtalen. Ærlig talt så mener jeg at det egentlig ikke er noen unnskyldning for dårlig oppførsel. Jeg brøt egentlig min egen regel i den forbindelse, “sa han, for så å svare på spørsmålene på en rolig og mer tradisjonell måte.

Tesla-oppdatering om fire uker – inkluderer klassiske Atari-spill

 

 

Kilde:
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse