Slik vil Spotify vekke deg med mobilen
Spotify samarbeider med Google om å vekke deg på best mulig måte.

Annonse


Slik kan Spotify vekke deg med mobilen

Spotify og Google samarbeid om musikk-alarm i Googles klokke-app.

Alle kan bruke dette

“Fra og med i dag kan de som har Spotify Premium og Free og som bruker Android, velge hvilke som helst av de 35 millioner låtene på Spotify som alarmlyd på en sømløs og enkel måte.”

«Vi er glade for å kunne gi abonnentene våre muligheten for en personlig alarmlyd gjennom Googles klokke-app, kombinert med hele vår musikkatalog, fordi dette har vært en av de mest etterspurte funksjonene gjennom flere år. Vi gleder oss til å se musikkfans plukke ut sine favorittlåter, artister og spillelister for å få en god start på dagen,» sier Jorge Espinel, VP Business Development i Spotify.

Slik fungerer det

For å teste åpner man klokke-appen fra Google og kobler til Spotify. Deretter kan man, som forklart av Spotify:

Annonse


  • Velge sin personlige alarm-soundtrack: Inne på «Alarm» ligger det allerede musikkanbefalinger og man kan søke opp og velge hvilken som helst låt, artist eller spilleliste som er tilgjengelig på Spotify. De som bruker Spotify Free har tilgang til samme tjeneste i Shuffle-modus.
  • Fortsett lyttingen gjennom morgenen: For å være sikker på at du får en «flying start» på dagen har Spotify fylt opp fanen i klokke-appen med personlige anbefalinger for hver enkelt bruker, i tillegg til morgenspillelister.

Med en gang du skrur av alarmen dukker valgmuligheten «fortsett avspilling» opp, slik at du enkelt kan fortsette å lytte til musikk som gir en god start på dagen.”

Slik plukker man låter i Googles klokke-app.
Slik plukker man låter i Googles klokke-app.

 

Kilder:
Spotify pressemelding
Spotify

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse