Gi din Google Pixel-telefon nytt liv
Offisiell støtte til Pixel og Pixel XL.

Annonse


Gi din Google Pixel-telefon nytt liv

Det er nesten to år siden Google lanserte sine første Pixel-telefoner. Siden den tid har nyere modeller overtatt plassen i rampelyset. Nå som de to år gamle telefonene offisielt støttes av LineageOS, får de som har en av de første Pixel-modellene mulighet til å gi telefonene sine et nytt liv.

Etterfølger til CyanogenMod

LineageOS er et gratis open-source operativsystem til smarttelefoner og nettbrett. Operativsystemet er basert på Android, og er etterfølgeren til CyanogenMod som ble forket i 2016. Siden Cyanogen Inc. beholdt rettighetene til navnet, ble operativsystemet til slutt kalt for LineageOS.

Apper og funksjoner du ikke finner i stock ROM

I motsetning til operativsystemet som kommer forhåndsinstallert på telefonen, tilbyr LineageOS en rekke funksjoner og apper som ikke er tilgjengelig for de som kjører stock ROM.

Om du har en Google Pixel-telefon og ønsker deg LineageOS, må du laste ned Sailfish-build. Har du en Pixel XL, må du laste ned Marlin-build. Les instruksjonene nøye om det er første gang du installerer custom ROM på din telefon.

Annonse


Kilder:

Neowin
LineageOS

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse