Dette er Samsungs nye nettbrett uten hjemknapp - dette må du vite om den norske lanseringen
Samsungs nye S4-nettbrett har ingen hjemknapp: man logger på med ansiktet.

Annonse


Dette er Samsungs nye nettbrett uten hjemknapp – dette må du vite om den norske lanseringen

Samsung har lansert Tab S4 og Tab A 10.5.

S4 er en utfordrer til iPad Pro og laptoper for studenter med S Pen, DeX for kobling til TV og tastatur.

Dette sier Samsung

“Galaxy Tab S4 bygger på ny innovasjon i kombinasjon med videreutvikling av det beste hos forgjengeren, utviklet for å bli hjertet i det digitale hjemmet. Nyheter som Daily Board, en større skjerm, lengre batteritid, fire høyttalere med Dolby Atmos samt muligheten til å enkelt bytte mellom opptil åtte brukere gjør den til midtpunktet for hele familiens underholdning,” melder selskapet, og varsler og lanseringen av det noe billigere alternativet: Galaxy Tab A 10.5.

En ny ladestasjon er introdusert:

Annonse


“Når Galaxy Tab S4 står i den skreddersydde ladestasjonen, går Daily Board-funksjonen automatiskt på og viser utvalgte fotoalbum samt tid, dato og været. Når nettbrettet står i ladestasjonen tar den mindre plass og er alltid ladet. Det er også enkelt å koble ut og sette tilbake nettbrettet gjennom den magnetiske POGO-kontakten. At den viser fotoalbumet gjør den til en dekorativ del av hjemmet, uansett hvor den står. Du velger selv hva som skal vises og hvor lenge Daily Board er på.”

https://youtu.be/ufAuTtB5mV4

Med DeX.
Med DeX. (Ill.: Samsung)

Lansering og pris

Samsung Galaxy Tab S4 og Tab A 10.5 lanseres i slutten av august 2018.

  • Tab S4: 7 990 NOK for 4G-versjonen og 7 490 NOK for Wifi-versjonen.
  • Tab A 10.5: 3 990 NOK for 4G-versjonen og 3 490 NOK for Wifi-versjonen.

Skjerm og lyd

“Galaxy Tab S4 har en 10.5 tommer stor Super AMOLED-skjerm med en ratio på 16:10 for maksimal nytte av skjermytelse for film og serier samt en oppløsning på 2560×1600 for levende og detaljerte bilder. Skjermen er elleve prosent større en dens forgjenger og når nesten ut til skjermens ytterkanter.”

“Enhetens fire kraftfulle høyttalere, kalibrert av AKG med Dolby Atmos-surroundsound lyd, gjør video- og filmopplevelser mer levende. Med det større batteriet (7 300 mAh) kan man spille film i opptil 16 timer. Det støtter i tillegg hurtiglading som effektiviserer din ladetid og gir deg mer tid til bruk.”

Om produktivitet

“Galaxy Tab S4 er et allsidig, avansert nettbrett, en kraftfull og kreativ arbeidsstasjon til jobb eller for å holde styr på hverdagen. Med en innebygget DeX sammen med et tastatur (selges separat) blir Samsung Galaxy Tab S4 et smart alternativ til dataen. Med Galaxy Tab S4 tar Samsung i bruk DeX på nettbrett for første gang. Når den kobles til tastaturet (selges separat) eller gjennom å gå via Quick Panel, kan Galaxy Tab S4 starte innebygde DeX, noe som gir brukeren muligheten til å bytte fra det vanlige Android-grensesnittet til en PC-opplevelse.”

H”vis det er behov for en større skjerm kan brukeren koble til en ekstern skjerm via DeX, med kompatibel HDMI til USB-C-adapter (følger ikke med). Når ekstern skjerm er koblet til kan Galaxy Tab S4 fungere som en styreflate, tastatur eller tegneplate med S Pen. En nyhet er at Galaxy Tab S4 kan fortsette å fungere som et Android-nettbrett i denne modusen, noe som gir brukeren to skjermer å jobbe med.”

“Galaxy Tab S4 er også utrustet med sikkerhetssystemet Samsung Knox for å beskytte sensitiv informasjon. Virksomheter kan også tilpasse medarbeideres grensesnitt etter eget behov.”

Med den medfølgende Samsung S Pen kan brukere i enda større grad jobbe og uttrykke seg kreativt. Ta notater direkte på låst skjerm gjennom Screen-Off Memo, naviger mellom apper, oversett og organiser tekster og notater gjennom Samsung Notes. Med S Pen kan brukere også sende mer personlige meldinger via Samsung Live Message.

Om A-modellen

“Samsung lanserer også Galaxy Tab A 10.5, et mer prisvennlig nettbrett fylt med funksjoner for hjemmet og familien. Nye, forbedrede underholdningsfunksjoner i lyd- og bildeegenskaper for hele familien, som for eksempel fire høyttalere og en 10.5 tommers skjerm – perfekt på sofaen eller under lengre bilturer. Galaxy Tab A 10.5 har også Daily Board-funksjonen samt mulighet for å legge og enkelt bytte mellom opptil åtte brukere.”

Tab S4 spesifikasjoner.
Tab S4 spesifikasjoner. (Ill.: Samsung)

 

Kilde:
Samsung pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse