Du har aldri sett en mobil som dette: vil koste 22 000 kroner når den lanseres i 2020
Denne mobilen kommer i juni 2020 til over 20 000 kroner. Kanskje.

Annonse


Du har aldri sett en mobil som dette: vil koste 23 000 kroner når den (kanskje) lanseres i 2020

I september 2016 skrev vi om Turings Phone Cadenza, en mobil som var for spinnvil for sitt eget beste. Selskapet måtte rett og slett gi opp, men nå er de på ferde atter en gang.

Drømmer seg bort

Selskapet er nemlig tilbake med en video og konseptbilder som avslører en mobil som er enda mer eksentrisk og som visstnok ikke er klar for lansering før i sommeren 2020.

Spørsmålet er om de får til noe som helst denne gang, da de som kjent måtte gi opp og gi pengene tilbake til kunder som betalte tidlig for Cadenza.

Best på alt, bare ikke pris

Uansett så er det spennende å se hva de ser for seg med HubblePhone. Slagerordet er jo intet mindre enn “The Phone Reinvented”, så hva er greia? Jo, den har to dreibare skjermer som kan plasseres i helt sprø vinkler.

Annonse


Prislappen blir langt over hva vi er vant til om de klarer å produsere denne, og kameraet har fokus med 15 x optisk zoom og videorediginerg som visstnok er et univers unna hva som er mulig på dagens smartmobiler. Ja jøss, vi får nå se.

Snapdragon 855…?

Qualcomm har ikke annonsert Snapdragon 855, men det stopper ikke Turing som sier de skal stappe to av dem i denne. Vi tviler på at Turing samarbeider spesielt med Qualcomm, da de ikke har fått til stort utover store ord.

Selvsagt støtter mobilen også 5G, og Turing skryter av utrolige AR-egenskaper takket være en rekke kameraer. Faktisk er det ikke en gang snakk om AR, men en eav AR og VR de visstnok har klart å smelte sammen. Vi sier “ja jøss” igjen.

Selskapet klarte akkurat å lansere sin Appassionato før de måtte melde konkurs i Finland og stoppe produksjonen.

Prisen blir på 2790 dollar og lanseringen skal finne sted i juni 2020 i USA og august i Europa.

 

Kilde:
Digital Trends

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse