Sjekk ut iPhone X Plus og den helt nye modellen - iPad Pro mister 3,5-utgangen, men får nesten ikke ramme
iPhone X Plus og iPhone 6,1.

Annonse


Sjekk ut iPhone X Plus og den helt nye modellen i fersk video

Det er lekket testenheter som brukes av deksel-produsenter for å teste ut på kommende produkter.

Oppdatert, 31. juli, 19:03:

Busslomma forblir

Dessverre vil ikke denne lekkasjen glede de som håpet på en kraftig slanket busslomme, eller ingen i det hele tatt, for iPhone X Plus-designet er så og si identisk som lillebror.

Annonse


Men, vi tror de har klart å slanke den noe. Dette i kombinasjon med at skjermen er større på 6,5″, vil nok gjøre lomma mindre plagsom. En mindre busslomme backes opp av en interessant artikkel fra januar i år.

Denne lekkasjen ser vi på som troverdig av to årsaker: Ben Geskin er en kjent og troverdig lekker, og det faktum at dette rett og slett er tiden for slike lekkasjer. Dette skjer nå årlig, og lekkasjene viser seg nærmest alltid å stemme.

Ønsker ikke Apple konkurrere på kameraer i år?

Som du ser er det intet trippel-kamera-system å finne på X Plus, noe som er skuffende og som får oss til å lure på hvordan Apple skal kunne konkurrere mot mobiler som P20 Pro, eller at de rett og slett ikke ønsker eller kan? Visstnok kommer ikke et slikt kamera-system på Apples toppmodell før neste år.

Hva angår 6,1 LCD-modellen skal dette være enheten som tar over for dagens iPhone 8-priser. For å holde prisen nede er det kun et kamera og finne, og enheten er pakket inn i aluminium i stedet for glass.

Mer om nye iPad Pro under bildene.

Dette bildet gir et godt overblikk over størrelsene.
Dette bildet gir et godt overblikk over størrelsene.

En liten iPad-oppdatering

Det er også nytt å melde om iPad Pro, som slankes noe veldig med nesten ikke synlige rammer i år. På den måten kan Apple pakke inn mer skjerm på en mindre enhet. Vi håper de kommer dit en dag på sine MacBook-er også.

Uansett: nye iPad Pro 10.5 slankes fra 250,6mm x 174,1mm x 6,1mm til 247.5mm høy, 178.7mm vid og 6mm tynn.

Det kommer også en slanket 12,9″ med målene 280mm høy, 215mm vid og en tykkelse på 6.4mm, sammenlignet med dagens som måler 305.7mm x 220.6mm x 6.9mm.

Hjemknappen forsvinner på de nye modellene og utstyres i stedet med Face ID. 3,5 lyd-utgangen lukes bort.

 

Hva synes du om Geskins iMac Pro drømme-konsept?

 

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse