Ser du hva dette Galaxy Note 9-bildet bekrefter?.
Note 9 blir svært lik Note 8.

Annonse


Ser du hva dette Galaxy Note 9-bildet bekrefter?

Det er under to uker til Samsung skal avduke Galaxy Note 9. Datoen er 9. august og arrangementet avholdes i New York. Den seneste tiden har det nærmest daglig vært lekkasjer rundt Note 9 og vi forventer at det vil fortsette slik frem til den offisielle avdukingen.

Skroter ikke lydutgangen

Den seneste lekkasjen kommer fra en dekselprodusent som angivelig viser designet til Samsung-flaggskipet. Bildet avslører ting vi allerede vet om enheten, som for eksempel at designet nærmest er identisk med Note 8, men bekrefter også at Samsung fortsetter å finne plass til lydutgangen og den dedikerte knappen for Bixby. Knappen kan man for øvrig deaktivere hvis man ønsker det.

Designmessig ser altså Note 9 til å bli svært lik sin forgjenger, der det eneste tydelige skillet er plasseringen av fingersensoren som ser ut til å være på et mer optimalt sted.

Av andre rykter skrev vi senest i går at Galaxy Note 9-eierne muligens blir de første til å spille “Fortnite” på Android og at Samsung lover bedre batteri, lagring og hastigheter.

Annonse


Nå kommer det uknuselige Samsung-mobiler

Hva syns du om at Samsung fremdeles finner plass til lydutgangen?

 

Kilde:
GSMArena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse