Neste uke lanseres Premier Access - få full tilgang til spillene fem dager før lansering.
Origin Access Premier lanseres til uken.

Annonse


Neste uke lanseres Origin Access Premier – full tilgang til spill fem dager før lansering

Spillhuset Electronic Arts tilbyr fra før av to abonnementstjenester for PC- og Xbox One-spillere, og introduserer nå et nytt nivå for PC-gjengen.

Full tilgang til spill

Navnet er Origin Access Premier – det lanseres neste uke – og har en rekke fordeler sammenliknet med vanlig Origin Access. Den største er naturligvis at man får full tilgang til nye EA-spill fem dager før lansering og man kan fortsette å spille det så lenge man abonnerer på Premier. Man får også full tilgang til samtlige spill i EAs Vault.

Med vanlig Origin Access har man begrenset tilgang (som regel til timer) fem dager før lansering og etter den tid må man betale for å spille det. I tillegg må man vente flere måneder før nye lanseringer kan spilles uten ekstra kostnad. Ellers inkluderer Premier og vanlig stort sett det samme: ti prosent avslag på spill og utvidelser i Origin Store.

Premier kommer selvsagt med en høyere månedspris. Den norske prisen er ikke klar, men den britiske er 14,99 pund i måneden eller 89,99 i året. Til sammenlikning koster vanlig Origin Access 3,99 pund i måneden eller 19,99 pund i året. I Norge er prisen 33,50 kroner i måneden eller 199 kroner i året.

Annonse


 

Kilde:
EA

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse