War Mode kommer til PUBG Mobile.

Annonse


“PUBG Mobile” får hektisk flerspillermodus

Utvikleren av “PlayerUnknown’s Battlefrounds” har sluppet en ny oppdatering for mobilversjonen av spillet og den inneholder noen kjekke nyheter for alle spillere. Både dem som spiller mer avslappet og dere som satser seriøst.

Klaner og “War Mode”

For sistnevnte gruppe er klanstøtte trolig den største nyheten. Klaner kan ha egne emblemer og oppdrag, og på plass er også en ny Clan Shop. Oppdateringen inneholder også egne kanaler for å finne nye spillere og et nettsamfunnsystem for å utforske diverse emner. De to sistnevnte nyhetene er en del av det nye pratesystemet.

Den andre nyheten er introduksjonen av “War Mode” for mobilspillerne. Dette er en litt annen variant enn den klassiske “Battle Royale”-modusen og er mer “Team Deathmatch”-aktig. Her er man ikke ute selv om man blir drept og vinnerlaget er det som kommer først til 100 poeng. Man får tre poeng for å drepe, ett for å ta ned en fiende som ligger nede og ett poeng for å redde en medspiller.

I tillegg har utvikleren lagt til et nytt våpen, SLR Sniper Rifle, og tilbehør, som frontgrep, til ulike våpen.

Oppdateringen finner du til “PUBG” til Google Play og App Store.

Annonse