Mer MacBook Pro-trøbbel? Brukere tror T2-brikken skaper problemer.
MacBook Pro 2018-brukere opplever macOS' svar på Blue Screen of Death.

Annonse


MacBook Pro: ytelsen er bedre, men nå krasjer maskinene

Lanseringen av den nye MacBook Pro-serien – som vi venter inn på testbenken i dag – har ikke vært helt smertefri for Apple. Forrige uke dukket det opp rapporter om at ytelsen var verre i årets modell enn fjorårets. Dette fikset Apple raskt i form av en programvareoppdatering, men nå klager brukere over et annet problem.

Opplever kjernepanikk

Nettstedet Digital Trends rapporterer om og viser til flere innlegg på Apples offisielle diskusjonsforum der flere brukere klager over problemer med de nye MacBookene og iMac Pro. Felles for disse er at problemene er sentrert rundt Bridge OS som er integrert i Apples T2-brikke.

T2 gir Mac-ene ekstra sikkerhet, kryptert lagring og støtte for “Hei, Siri”, men ser samtidig ut til ikke å være helt feilfri.

Flere av brukerne opplever kjernepanikk – som Digital Trends sammenlikner med macOS’ svar på Windows’ blåskjerm – og krasjlogger tyder på at problemene er relatert til T2-brikken.

Annonse


Har prøvd ulike løsninger

Nettstedet skriver at de berørte brukerne har forsøkt flere løsninger for å få bukt med problemet, blant annet ved å bytte inn PC-en, formatere SSD-en, reinstallere macOS, gjenopprette fra en Time Machine-sikkerhetskopi, men at ingen av disse har fjernet feilen helt.

Andre skriver at de har deaktivert T2-brikken og at de ikke har opplevd noen problemer med Bridge OS etter det.

 

Kilde:
Digital Trends

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse