Du kjøpte vel ikke "No Man's Sky" gjennom GOG?
GOG-spillerne får ikke No Man's Sky-flerspiller før senere i år.

Annonse


Du kjøpte vel ikke “No Man’s Sky” gjennom GOG?

“No Man’s Sky”-spillere som har kjøpt spillet gjennom Good old Games (GOG) fikk seg en lite trivelig overraskelse tirsdag denne uken. Da ble den spennende NEXT-oppdateringen lansert som inneholder etterlengtet støtte for flerspiller.

Samtidig med NEXT-oppdateringen kommer spillet også til Xbox One.

Må vente på flerspiller

Dessverre for GOG-kundene støtter ikke den DRM-frie versjonen som selges der, flerspiller. Per nå er det kun enkeltspiller som gjelder og flerspilleren kommer ikke til denne utgaven før senere i år. Det bekrefter spillutvikler Hello Games.

Per nå er det kun “No Man’s Sky” som kjøpes på Steam, Xbox Store eller PlayStation Store som har støtte for flerspilleren i NEXT.

Annonse


Opprinnelig tilbyr ikke GOG refusjon på spill med mindre de ikke fungerer eller at nettbutikkens støtteavdeling ikke kan hjelpe kunden med å løse et problem, men i dette tilfellet gjør de et unntak. Det betyr at alle som har kjøpt “No Man’s Sky” gjennom GOG kan få pengene refundert.

“Selv om Hello Games ikke tilbyr refusjon til våre brukere over manglende spillinnhold og i stedet lover å bringe det manglende flerspillerinnhold senere i år, forstår vi at enkelte av dere ikke er villige til å vente”, skriver nettbutikken på sine hjemmesider.

Hvis man ønsker en refusjon på “No Man’s Sky” må man sende inn en forespørsel til GOG innen søndag 29. juli klokken 23.00.

 

Kilde:
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse