Så mye bedre er MacBook Pro etter oppdateringen.
Apple slapp en feilretting til MacBook Pro 2018 i går.

Annonse


Så mye bedre er MacBook Pro etter oppdateringen

I går kveld norsk tid slapp Apple en oppdatering til macOS og de nye MacBook Pro-maskinene for å fikse ytelsesproblemene. Flere medier har testet ytelsen etter å ha installert feilrettingen og har sammenliknet det med ytelsen før oppdatering. Resultatet er svært positivt.

Bedre ytelse og et mer stabilt system

Macworld har foretatt noen 4K Adobe Premiere-tester og resultatet er lovende. Før feilrettingen var MacBook Pro-maskinen deres med i9-prosessor 11 prosent raskere enn tilsvarende MacBook Pro med i7 fra i fjor. Etter feilrettingen er ytelsen 20 prosent bedre.

CNET kan også vise til bedre, og ikke minst, mer stabil ytelse. Før oppdateringen varierte PC-en både i varmeutvikling og ytelse under videotester, men opplevelsen er mer stabil nå.

Medgrunnlegger av Geekbench Labs, John Poole, er en av dem som har sammenliknet MacBook Pro 2018 i9 både før og etter oppdateringen, og resultatet er tilsvarende CNETs: mer stabil frekvens på prosessoren og bedre ytelse. Dog er det ikke store forskjeller i ytelse å spore:

Annonse


Sist har vi Dave Lee, som var først ute med å rapportere om ytelsesproblemene. Han har lagt ut en video der han forteller om hvordan hans MacBook Pro 2018 oppleves etter feilrettingen. Kort fortalt har oppdateringen løst problemene for ham. I en ny test utført i Adobe Premiere gjorde i9-maskinen fra 2019 det mye bedre enn i7-utgaven fra i fjor. Før oppdateringen var det motsatt.

Merker du at ytelsen er bedre og mer stabil etter å ha installert feilrettingen?

 

Kilde:
MacRumors

Annonse