Polestar avslører rekkevidden på den første Tesla Model 3-konkurrenten.
Polestar 2 vil ha designlikheter med dette konseptet.

Annonse


Polestar avslører rekkevidden på den første Tesla Model 3-konkurrenten

I fjor ble Polestar, som tidligere har vært under vingene til Volvo, lanserte som en frittstående bilprodusent. Det ble raskt klart selskapet ønsker å satse på elektriske biler. Nå vet vi mer om planene.

560 kilometer

Polestar 2 blir den første, helelektriske modellen til det Geely-eide bilmerket og vil være en direkte konkurrent til Tesla Model 3. Under bilshowet Goodwood Festival of Speed i England tidligere denne måneden, avslørte Polestar-sjef Jonathan Goodman flere interessante detaljer om Polestar 2.

Overfor Autocar oppgav han rekkevidden til å være 560 kilometer, mens bilen drives av 400 hestekrefter. Prisen? Mellom 30 og 50 000 pund, som med dagens kurs tilsvarer mellom 320 000 og 540 000 kroner. Hva design gjelder virker det sannsynlig at Polestar 2 vil ha store likheter med konseptmodellen 40.2 som ble vist frem i fjor, men også 40.1-konseptet som senere har gått i produksjon som Volvo XC40, skriver Autocar.

Polestar 2 ventes å gå i produksjon i 2019, deretter kommer Polestar 3 som er en elektrisk SUV. Så langt har ikke bilprodusenten avslørt noen detaljer om sistnevnte.

Annonse


Slik blir Volvos første elbil med 500 km rekkevidde

 

Kilde:
Autocar

Annonse


Annonse


Annonse