Pirat-hacker tatt av politiet - hacket hatet Denuvo sønder og sammen igjen
Voksi hacket blant annet Denuvo i Quantum Break til Steam.

Annonse


Pirat-hacker tatt av politiet – hacket hatede Denuvo sønder og sammen igjen

Antipirathackeren Voksi (21) har hacket slike systemer sønder og sammen i flere år, men nå er eventyret over.

Tatt av politiet

Først forsvant siden til hackergruppen hans, Revolt, deretter forsvant mannen. Staten tok nemlig over nettsiden til hackeren som nå sender deg videre til en offentlig nettside.

Dagen etter at ingen hadde hørt noe fra hackeren, kontaktet han TorrentFreak og informerte om at joda, han hadde blitt hanket inn i et raid. Det er Denuvo selv som skal ha tipset politiet.

Denuvo har vært hatet lenge, ikke bare fordi systemet var vanskelig å hacke, og derfor stoppet piratkopiering av en rekke spill i flere år, men også fordi det legger beslag på for mye ressurser, spesielt om spillprodusenten implementerer løsningen feil.

Annonse


– Gjør spillene dårligere

Voksi var senest i mediebildet forrige uke etter å ha hacket den siste versjonen av Denuvo. Hackeren var langt fra imponert over programvaren da han uttalte seg forrige uke i forbindelse med hacken:

“Sega skyndte seg for å bygge inn Denuvo i den nye Sonic Mania-oppdateringen, og gjorde attpåtil en dårlig jobb. Dette medførte mange problemer og dårligere spill-ytelse for betalende kunder”, forklarte han til TorrentFreak den gang.

Problemet er i hovedsak at programvaren skriver seg selv inn i spillets minne hele tiden, noe som ifølge Voksi vil skape problemer for spillere med noe svakere CPU-er.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse