Bitcoin har ikke vært verdt så mye på to måneder
Bitcoin opplever en liten oppsving.

Annonse


Bitcoin har ikke vært verdt så mye på to måneder

I går passerte kryptovalutaen en verdi på 8000 dollar for første gang på to måneder. Tross en liten oppgang, er det langt unna verdien fra begynnelsen av mars da kursen var over 11 000 dollar.

Passerer 8000 dollar

Flere analytikere tror at verdien kan komme til å synke i tiden fremover. Blant dem er Mark Newton, grunnlegger av og analytiker i Newton Advisor. – Hvis man ser på korttidssykluser betyr ikke dette at den vil gå tilbake til nye høyder, sier Newton til CNBC. Han sier man fortsatt må vente og se om bitcoin er i stand til å slå tilbake mot nedgangen dette året.

Bitcoin forsvinner:

https://itavisen.no/2018/07/09/en-femtedel-av-samtlige-bitcoins-kan-vaere-tapt/ Til samme nettsted sier Berry Silbert i Digital Currency Group at han kjøper mer bitcoin. – Som en eiendel er den her for å bli. Jeg er 100 prosent sikker på at en desentralisert, ikke-statsregulert form for penger, er her for å bli. Verdien på kryptovalutaen er mer enn halvert sammenliknet med toppnivåene den nådde i løpet av fjoråret. I desember var kursen på 20 000 dollar. Den seneste tiden har verdien på bitcoin holdt seg rundt 6000 dollar før en liten oppsving i siste halvdel av juli.   Kilde: CNBC På ITavisen finner du også flere guider til kjøp og salg av krypto. Klikk her for å lese mer:

Annonse