Bloomberg: - Nordmenn er lei Tesla
Tesla har vokst noe voldsomt i Norge, men har ikke økt servicedelen tilsvarende. Det gjør livet surt for norske kunder som trenger service.

Annonse


Bloomberg: – Nordmenn er lei Tesla

Norske Tesla-kunder er i et stille opprør mot Tesla, hevder Bloomberg i en fersk nyhetsreportasje.

Oppdatert, 18:17:

En norsk Tesla-kunde avslører til oss at han booket servicetime 20. mars og fikk bekreftet time 20. juli og at Tesla ville bruke 5 til 6 uker på servicen.

Kan løse det slik

For det er noe galt med Tesla-servicen i Norge, noe Musk selv har innrømmet. Dagens Bloomberg-artikkel er i så måte mer dårlig nytt mens Musk finner ut hvordan de kan løse dette kjapt.

Annonse


Ifølge ham er det folkene som bestemmer i Oslo som er årsaken til at de service-bilene ikke er på veien enda for å få unna reparasjoner:

Nytt verksted i Oslo

Til Bloomberg sier Tesla at planen er å åpne et nytt verksted i Oslo i løpet av året, og stillingsannonser på Finn avslører at over 30 Tesla-jobber har blitt utlyst i juli alene.

En av kundene, Tor Håvard Wiig, trodde han skulle være på veien igjen etter et par uker, men etter fem måneder venter han fremdeles på de riktige delene for reparasjon av sin to år gamle Model S.

Wiig er heller ikke fornøyd med Teslas kommunikasjon som har vært nærmest fraværende. “Jeg trodde aldri det skulle ta så lang tid å fikse en så liten skade”.

Har du ventet for lenge for service på din Tesla? I så fall ønsker vi å høre fra deg.

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse