Slik skal Apple gjøre HomePod bedre.
Privat iOS 12-beta avslører at Apple jobber med flere spennende nyheter.

Annonse


Slik skal Apple gjøre HomePod bedre

AirPlay 2 er den største nyheten  til smarthøyttaleren HomePod etter at den ble tilgjengelig på markedet, dog i begrenset omfang, tidligere i år. En privat beta for iOS 12 kan ha avslørt flere spennende funksjoner som er på vei.

Spennende nyheter

Én av disse er muligheten til å ringe og motta samtaler med HomePod, og vil trolig fungere likt som med iPhone-mobilanrop på macOS og iPad. Dermed kan brukerne ringe med smarthøyttaleren via en tilkoblet iPhone.

Den private betaen har ifølge rapportene også støtte for “Finn min iPhone” slik at man kan bruke stemmekommandoer til å finne en iPhone som er tilkoblet samme wifi-nettverk som HomePod-høyttaleren. Relatert til dette planlegger Apple å introdusere en Fix-wifi-knapp slik at man er sikker på at både smarttelefon og smarthøyttaler er på samme nett.

En siste funksjon i denne private betaen, er muligheten til å sette flere nedtellere, noe flere brukere etterspør. Per dags dato kan man kun ha én aktiv om gangen.

Annonse


Så fornøyde er smarthøyttalereierne

 

Kilder:
iGeneration,
Engadget

Annonse