Microsoft skal ha klart å løse en av de største spill-utfordringene

Nå avslører de mer om Microsofts kommende strømme-Xbox
Xbox One X er en døende type maskin med kraftige og dyre komponenter på innsiden, men det er lite penger å hente i slik maskinvare: Microsoft vil ha alle over på en månedlig betalingsløsning, men da må de finne ut hvordan man best strømmer spill. Det skal de være mye nærmere nå.

Microsoft-ekspertene hos Thurrot har skaffet til veie mer informasjon om strømme-konsollen fra selskapet med kodenavnet Scarlett.

Minst to nye konsoller i 2020

Selskapet avslørte nemlig under årets E3 at de jobbet med nye konsoller, og nå vet vi altså litt mer om konsollen som er myntet på strømming.

Frykt ikke: du som ønsker lokale spill vil få det også i form av den andre konsollen som trolig kommer i 2020 sammen med Scarlett.

Annonse

Scarlett Cloud omtaler en av personene med kjennskap til prosjektet boksen som. Produktet har vært en drøm for Microsoft helt siden de viste frem spill-strømming internt under et lukket møte tilbake i 2013.

Nettskyen er blitt en gullgruve for Microsoft

Kjører to steder samtidig

Det som dog har skjedd i løpet av de siste par årene, er at Microsoft har funnet ut hvordan de kan strømme spill uten at spilleren opplever for store etterslep ved å kjøre deler av spillet lokalt – faktisk kjører spillet altså to steder: lokalt og i skyen.

Dette skal være løsningen for å stoppe etterslep, og Microsofts sky-teknologi binder alt sammen.

De store selskapene ønsker å binde deg til abonnement. Maskinvare som dette, som har billigere komponenter innabords, er veien for å få det til. Dette åpner også døren for sky-gaming på Microsoft Andromeda.

Prisen på denne konsollen blir lavere enn “ekte vare” som vil ha all kraften lokalt for å servere spill, altså slik de aller fleste i dag spiller.

 

Kilde:
Thurrot

Annonse
Annonse