Nå avslører de mer om Microsofts kommende strømme-Xbox
Xbox One X er en døende type maskin med kraftige og dyre komponenter på innsiden, men det er lite penger å hente i slik maskinvare: Microsoft vil ha alle over på en månedlig betalingsløsning, men da må de finne ut hvordan man best strømmer spill. Det skal de være mye nærmere nå.

Annonse


Microsoft skal ha klart å løse en av de største spill-utfordringene

Microsoft-ekspertene hos Thurrot har skaffet til veie mer informasjon om strømme-konsollen fra selskapet med kodenavnet Scarlett.

Minst to nye konsoller i 2020

Selskapet avslørte nemlig under årets E3 at de jobbet med nye konsoller, og nå vet vi altså litt mer om konsollen som er myntet på strømming.

Frykt ikke: du som ønsker lokale spill vil få det også i form av den andre konsollen som trolig kommer i 2020 sammen med Scarlett.

Scarlett Cloud omtaler en av personene med kjennskap til prosjektet boksen som. Produktet har vært en drøm for Microsoft helt siden de viste frem spill-strømming internt under et lukket møte tilbake i 2013.

Annonse
Nettskyen er blitt en gullgruve for Microsoft

Kjører to steder samtidig

Det som dog har skjedd i løpet av de siste par årene, er at Microsoft har funnet ut hvordan de kan strømme spill uten at spilleren opplever for store etterslep ved å kjøre deler av spillet lokalt – faktisk kjører spillet altså to steder: lokalt og i skyen.

Dette skal være løsningen for å stoppe etterslep, og Microsofts sky-teknologi binder alt sammen.

De store selskapene ønsker å binde deg til abonnement. Maskinvare som dette, som har billigere komponenter innabords, er veien for å få det til. Dette åpner også døren for sky-gaming på Microsoft Andromeda.

Prisen på denne konsollen blir lavere enn “ekte vare” som vil ha all kraften lokalt for å servere spill, altså slik de aller fleste i dag spiller.

 

Kilde:
Thurrot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse