Samsungs Galaxy S9 gjør det ikke like skarpt i andre kvartal.
Samsungs Galaxy S9 gjør det ikke like skarpt i andre kvartal.

Annonse


Samsung Galaxy S9 er historisk

Det koreanske nettstedet The Bell, kunne nylig publisere tall som viser at Samsung har sendt ut færre Galaxy S9-enheter i andre kvartal, enn hva tilfellet var for første kvartal.

I Galaxy S-seriens åtte år lange historie, har det aldri før skjedd at en telefon i serien har hatt lavere salgstall i andre kvartal sammenliknet med det første.

En million færre enheter

Samsung sendte ut rundt regnet ti millioner Galaxy S9-enheter i første kvartal i år, mens de “bare” sendte ut ni millioner det etterfølgende kvartalet. Grunnen til at Samsung aldri har solgt færre enheter i andre kvartal, er at telefonene i Galaxy S-serien som regel blir sluppet i slutten av det første kvartalet.

Teknologikjempen har ikke kommentert salgstallene, men i en pressemelding allerede i april, kunne teknologikjempen avsløre at de forventet lavere salgstall for andre kvartal. Dette begrunnet de med høyere konkurranse i “high-end”-segmentet.

Annonse
Derfor kommer Note 9 tidligere

At Samsung lanserer Galaxy Note 9 den 9. august, flere uker tidligere enn tidligere Note-modeller, kan tyde på at Samsung ønsker å hente inn igjen noe av tapet. Spørsmålet er om det er nok.

Kilder:

Android Authority
Samsung

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse