Tror Apple kundene er dumme?
Apple bekrefter internt, men ikke ovenfor lojale kunder, det alle visste.

Annonse


Tror Apple kundene er dumme?

Apple ønsker ikke å gjøre et stort nummer av at de har fikset tastaturene i de nye MacBook Pro-modellene fra å dekkes med støv på undersiden da dette kan medføre taster som ikke adlyder.

Apple lærer ikke

Derfor rettet de i stedet problemet med å implementere silikon-beskyttelse under tastene på de nye modellene.

Utad sa Apple at de kun gjorde tastene mindre høylytte (haha), men i et internt hjelpedokument skaffet til veie av MacRumors, forklarer Apple til sine ansatte at det nye tastaturet er der for å stoppe smuss fra å ødelegge tastaturet.

Vår mening

Apple måtte da skjønne at dette kom til å lekke, og samtidig være klar over at ingen trodde at den eneste årsaken at de dekte tastene med silikon på undersiden var for å gjøre de mer stillegående å taste på?

Annonse


Ikke godt å si, men for et PR-rot de har havnet i atter en gang. Med så mye penger på bok er det bedre å være helt ærlig, og heller betale det som må betales med en gang, i stedet for å søple til merkevaren på en periode på mange måneder.

Strategisk gladmelding?

Apple har samtidig bekreftet en gladnyhet i dag (kanskje for å drepe denne nyheten litt): nemlig at samtlige Thunderbolt 3 USB C-porter på de nye Pro-maskinene alle støtter opp til 16x PCi Express-hastighet (40Gb/s per port).

Det er det ikke alle bærbare som kan skryte av, heller ikke 13″ 2016 og 2017 Pro-modellene med Touch Bar som har 12x PCi Express på de to Thunderbolt 3-portene på venstre siden noe som samtidig forringet ytelse på de to andre portene på den andre siden av maskinen.

 

Kilder:
MacRumors
MacRumors

Annonse