Nå får "Sea of Thieves"-spillerne det de har ventet på.
Nytt skip og nye fiender i Sea of Thieves.

Annonse


Nå får “Sea of Thieves”-spillerne det de har ventet på

Spillutvikler Rare har tidligere sagt at de har noen planer om å putte datastyrte skip inn i “Sea of Thieves”. Det vil likevel skje etter stort press fra spillerne.

Nye fiender på havet

31. juli slippes utvidelsen Cursed Sails og den største nyheten er AI-skip med fiender som seiler rundt på sjøen i spillet. Disse skipene vil være et permanent tilskudd til “Sea of Thieves”, slik at man forvente litt større aktivitet på havet i tiden fremover.

Som en del av lanseringen av utvidelsen vil det være en tidsbegrenset, historiedreven kampanjedel der skjelettskipene vil angripe mer aggressivt ved utposter, men selvsagt også på havet. Rare lover at de som nedkjemper piratene, blir rikelig belønnet. Kampanjen varer i tre uker.

En annen nyhet i Cursed Sails er introduksjonen av et nytt skip, kalt Brigantine. Dette er beregnet på et mannskap på tre og er litt mindre enn det største, Galleon, for inntil fire spillere.

Annonse
Den siste nyheten i spillutvidelsen er muligheten til å stifte allianser med andre spiller og sammen begi dere ut på større utfordringer. Rare lover flotte belønninger som deles likt mellom besetningene.

Cursed Sails lanseres til “Sea of Thieves” til Xbox One og Windows 10 31. juli.

Spiller du “Sea of Thieves”?

 

Kilde:
Xbox Wire

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse