Surface-sjefen hinter til nye typer enheter

Surface-sjefen hinter til nye typer enheter.
David Breyer har laget dette konseptet basert på Surface-ryktene.

Den seneste tiden har det vært litt usikkerhet rundt Microsofts videre Surface-planer. Blant annet har det versert sterke rykter på at det Redmond-baserte selskapet jobber med en ny type enhet under Surface-merkevaren som går under kodenavnet Andromeda. Nylig kom det rapporter om at prosjektet var kansellert, men flere troverdige kilder sier at prosjektet bare er utsatt.

– Surface Phone er ikke inkludert i planene

Under et nylig intervju med Wired ble Surface-sjef Panos Panay spurt direkte om Microsofts planer. Panay snakket først om ulike formfaktorer og han tror at vi får se flere og nye typer enheter.

– Og inkluderer det en Surface Phone? spør Wired.

Annonse

Panay svarer først med latter og sier:

– Vel, jeg vil ikke si at det inkluderer en Surface Phone.

Han legger til at Microsoft hele tiden ønsker å fornye seg og tenker på nye enheter.

– Det inkluderer ikke en Surface Phone, men det inkluderer tanken om hva brukerne ønsker å oppnå, hvordan de ønsker å gjøre det og hvordan disse enhetene ser ut […] Jeg vil si at det kommer nye formfaktorer og det kommer endringer i markedet, sier Surface-sjefen uten å gå mer i detalj.

Panays uttalelser indikerer at det neppe kommer en faktisk Surface Phone fra Microsoft, men kommentarene om nye formfaktorer holder døren åpen for enheter som Andromeda. Her kan du høre Panay svare på spørsmål om Surface Phone.

Dette er Surface Go – her er prisen

 

Kilde:
Wired

Annonse
Annonse