Derfor tror de det faller sand fra himmelen i "Fortnite".
Flere spillere har teorier på hvorfor det siver sand ned på øya.

Annonse


Derfor tror de det faller sand fra himmelen i “Fortnite”

Rakettoppskytingen i “Fortnite” tidligere i sommer lagde en sprekk på himmelen. Den seneste tiden har det begynt å sive sand ned fra sprekken, men ingen vet riktig hvorfor.

Pyramider eller ørkenøy?

“Fortnite”-spillerne er av det nysgjerrige slaget og flere av dem har delt teorier om hva dette betyr. Nettstedet Inverse har samlet tre teorier som trolig er en av de mest sannsynlige.

Den første er pyramider i Dusty Divot. Flere historiske objekter har dukket opp på “Fortnite”-øya og mange spillere tror at sanden er et tegn på at det også kommer pyramider og spesifikt til området kalt Dusty Divot.

En annen teori er “Sandy Island”, altså et nytt ørkenkart til spillet. YouTuberen TwoEpicBuddies har publisert en video som viser det som angivelig er “Fortnite”-øya dekket i sand. Det meste er likt som dagens kart, men de frodige områdene er nå erstattet med ørken.

Annonse
Den tredje teorien omhandler Loot Lake og slutten på den. Flere “Fortnite”-spillere tror at sanden som renner ut av sprekken, vil fylle innsjøen og vil dermed være et ha det bra til Loot Lake. Som Inverse påpeker er ikke spillerne tilhengere av store vannområder for det er vanskelig å bevege seg i vannet samtidig som man ikke alltid har nok ressurser til å bygge seg over, og må dermed ta omveien rundt. En sandfylt Loot Lake kan endre taktikken rundt området helt.

Hva tror du er planene til Epic Games?

 

Kilde:
Inverse

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse