Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Joda, det blir mer The Witcher. (Ill.: CD Projekt Red)

– Vi er ikke ferdige med «The Witcher»

Spill: Lover at det kommer mer, men du må nok vente noen år.

Tre år har gått siden CD Projekt Red lanserte det kritikerroste «The Witcher 3». Det polske spillstudioet er nå fullt fokusert på «Cyberpunk 2077», men de lar døren stå på gløtt for mer «The Witcher».

Forlater ikke universet

Det sa CD Projekt Reds toppsjef, Adam Kiciński, under et intervju med den polske siden, Bankier. Han forteller at det neppe vil hete «The Witcher 4», men det er absolutt mulighet for at de vender tilbake til universet.

– De tre første spillere var etter definisjonen en trilogi, så vi kan enkelt og greit ikke kalle det neste spillet «The Witcher 4», sier Kiciński og fortsetter:

– Det betyr selvsagt ikke at vi forlater den verdenen, som vi har jobbet med i over ett tiår. «The Witcher» er én av to serier som fremtiden til selskapet bygges på. I dag kan jeg dessverre ikke si noe mer.

Dog vil det ta en stund før det blir mer «The Witcher», i hvert fall i spillform – vi vet at Netflix jobber med en TV-serie basert på bøkene. CD Projekt Red er for tiden opptatt med «Cyberpunk 2077» og har 350 personer på prosjektet. Aldri før har så mange jobbet med et spill fra den polske utvikleren.

 

Kilde:
VG247

Stikkord: Spill, TheWitcher