Slik kan fremtidens "Fortnite" bli.
Fortnite er kanskje klodens mest populære spill akkurat nå.

Annonse


Slik kan fremtidens “Fortnite” bli

I dag er det slutt for “Fortnite”s Playground-modus, i hvert fall på en stund. Den tidsbegrensede modusen varer kun til 12. juli, men mye tyder på at spillerne får et gjensyn med den.

“Fortnite Minecraft”?

Samtidig som sesong fem i det superpopulære spillet sparkes i gang, fjernes modusen som på kort tid har blitt veldig populære blant spillerne. I Playground kan fire spillere hoppe ut i en verden uten fiender og en storm som ikke blir større og større. I stedet har spillerne én time på seg til å utforske kartet og bygge. Bygge er stikkordet her. Den seneste tiden har en flust av spillere utforsket “Fortnite”-verdenen og konstruert noen imponerende byggverk.

Epic Games legger heller ikke skjul på at har videre planer med Playground-modusen.

“Playground LTM representerer det første steget mot hva en full kreativ modus i “Fortnite” vil se ut”, skrev utvikleren nylig på Reddit.

Annonse
På mange måter kan modusen sammenliknes med “Minecraft”, et spill som har holdt seg forholdsvis populært i lang, lang tid og har frem til nå ikke hatt en ordentlig stor konkurrent. Kanskje det er “Fortnite”, som har utkonkurrert “PUBG”, som skal få spillerne til å bygge i sin verden fremfor “Minecraft”.

Hva tror du? Kan “Fortnite” bli det neste “Minecraft”?

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse