Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Fortnite er kanskje klodens mest populære spill akkurat nå. (Ill.: Epic Games)

Slik kan fremtidens «Fortnite» bli

Spill: Har «Minecraft» grunn til å frykte?

I dag er det slutt for «Fortnite»s Playground-modus, i hvert fall på en stund. Den tidsbegrensede modusen varer kun til 12. juli, men mye tyder på at spillerne får et gjensyn med den.

«Fortnite Minecraft»?

Samtidig som sesong fem i det superpopulære spillet sparkes i gang, fjernes modusen som på kort tid har blitt veldig populære blant spillerne. I Playground kan fire spillere hoppe ut i en verden uten fiender og en storm som ikke blir større og større. I stedet har spillerne én time på seg til å utforske kartet og bygge. Bygge er stikkordet her. Den seneste tiden har en flust av spillere utforsket «Fortnite»-verdenen og konstruert noen imponerende byggverk.

Epic Games legger heller ikke skjul på at har videre planer med Playground-modusen.

«Playground LTM representerer det første steget mot hva en full kreativ modus i «Fortnite» vil se ut», skrev utvikleren nylig på Reddit.

På mange måter kan modusen sammenliknes med «Minecraft», et spill som har holdt seg forholdsvis populært i lang, lang tid og har frem til nå ikke hatt en ordentlig stor konkurrent. Kanskje det er «Fortnite», som har utkonkurrert «PUBG», som skal få spillerne til å bygge i sin verden fremfor «Minecraft».

Hva tror du? Kan «Fortnite» bli det neste «Minecraft»?

 

Kilde:
The Verge

Stikkord: fortnite, minecraft, Spill