Dette er Samsung Galaxy Note 9
Ikke så fryktelig mye på utsiden ser ut til å være endret.

Annonse


Nytt bilde: dette er Samsung Galaxy Note 9

Nettstedet Android Headlines har fått bekreftet fra sine kilder hvordan designet på kommende Galaxy Note 9 blir. Slik som Galaxy S8 og S9 blir det få designendringer fra Galaxy Note 8 til Note 9, skriver den Google-fokuserte nettsiden.

Oppdatert,

 

Få designnyheter

Faktisk er de to Note-enhetene nærmest identiske på utsiden med svært tynne rammer rundt skjermen som er noe tykkere på over- og undersiden. Kameraet, irisskanneren, omgivelsessensorer og LED-blitsen er plassert så å si på samme sted. Noe som også gjelder de fysiske knappene med strømknappen på høyre siden og Bixby og volum plassert på den venstre.

Annonse
Dette gjelder i hovedsak fronten og sidene på Note 9, og man kan forvente at de store designendringene befinner seg på baksiden. For eksempel er fingersensoren trolig flyttet og skal være sentrert på baksiden i stedet for ut på en av sidene som i Note 8. Android Headlines skriver at sensoren trolig er plassert nedenfor kameraet – slik som også andre rykter har hevdet. Forvent også store nyheter til S-Pen.

Av maskinvarespesifikasjoner drives Note 9 av en Snapdragon 845-prosessor eller en Exynos 9810 – basert på markedet – og har minst 64 GB lagring og 6 GB minne. Batteriet er trolig på hele 4000 mAt og det skal bli spennende å se hvor lang tid det holder. Er det lov å håpe på to dager uten lading?

Vi vil være til stede i New York når Samsung introduserer Galaxy Note 9 til verden 9. august.

Dette er Samsung Galaxy Note 9.
Slik blir designet til Galaxy Note 9. (Ill.: Android Headlines)

Kilde:
Android Headlines

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse