Dette er Surface Go - kan forhåndsbestilles 10. juli
Surface Go kan forhåndsbestilles, også i Norge 10. juli.

Annonse


Dette er Surface Go – her er prisen

Surface Go er en billig-maskin myntet på studenter.

Oppdatert, 21:35:

128 GB/8 GB RAM modellen koster 5899 kroner.

Oppdatert:

Annonse
Microsoft Norge opplyser i en pressemelding at Surface Go er tilgjengelig fra 28. august i Norge og prisen starter på 4499 kroner. Den blir eksklusivt tilgjengelig gjennom Elkjøp og Microsoft Store, samt gjennom Microsofts bedriftsforhandlere.

På Facebook har Microsoft lagt ut en video der Surface-sjef Panos Panay introduserer det nye tilskuddet til Surface-familien:

Oppdatert, 04:05:

Surface GO kan også forhåndsbestilles i Norge 10. juli.

Kommer den til Norge samtidig?

Den er nemlig priset til kun 399 dollar. Den kan forhåndsbestilles 10. juli, i hvert fall i USA. Lansering vil finne sted i august. Kanskje 2. august.

For selv om Norge skal være et Surface først-land, har det tidligere vist seg at det kan drøye litt.

Vi har ingen norsk pris enda, men oppdaterer så fort vi har.

Billig, men intet ytelsesmonster

Det er også en 8GB modell med 128B lagringsplass til 549 dollar, mens den rimeligste kun har 4GB RAM, 64GB lagringsplass.

CPU-en Microsoft har gått for er en Intel Pentium Gold 4415Y som trolig kjører på 1,6GHz og lansert andre kvartal i fjor som en del av Kaby Lake-familien.

https://youtu.be/krRRskzHWFE

PixelSense

Skjermen har 3:2-format og en oppløsning på 1800 x 1200 og heldigvis er kick-stand implementert. 1 x USB C er inkludert, men man lader med Surface Connector. Designet minner om Surface Pro, naturligvis, men har mer avrundede kanter.

Vekt: 521 g.

Surface Go. (Ill.: Microsoft)

Ingen LTE-modell med en gang

LTE-modellen kommer merkverdig nok ikke samtidig, men senere i år. S-modus er aktivert som standard, men kan deaktiveres gratis.

Om maskinen kjører Windows 10 uten ytelsesproblemer med normal surfing, er det mulig den lave prisen vil friste nok, men tastatur til rundt 800 kroner, avhengig av farge, bør man handle. S Pen koster 99 dollar og en Go-mus til 35 dollar.

Hva kommer etter Surface Go, er det store spørsmålet.
Hva kommer etter Surface Go, er det store spørsmålet. (Ill.: Microsoft)

 

Kilde:
Microsoft

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse