Flere iPhone-brukere opplever batteritrøbbel med iOS 11.4.
AirPlay 2 er den største nyheten i iOS 11.4.

Annonse


Flere iPhone-brukere opplever batteritrøbbel med iOS 11.4

For rundt halvannen måned siden rullet Apple ut iOS 11.4-oppdateringen til sine brukere der den største nyheten var AirPlay 2. Alt er dessverre ikke rosenrødt med oppdateringen og flere brukere klager over høyt strømforbruk.

Har ikke endret på noe

Det skriver 9to5Mac som viser til en forumtråd på Apples offisielle støtteforum som i skrivende stund er på 35 sider. Det høye batteriforbruket ser ut til å forekomme når iPhonene er i hvilemodus, men hva som er årsaken er ikke kjent.

En av brukerne skriver at iPhonen bruker mye batteri når den ikke er i bruk.

“Vanligvis kunne jeg gå en hel dag uten å måtte lade den, nå holder den en halv dag. Jeg lurer på om noe ble slått på i denne oppdateringen som jeg tidligere har slått av for å spare batteritiden. Det er bare rart at jeg ikke har gjort noe annet enn å oppdatere og så skjer dette”, skriver brukeren.

Annonse
“Min iPhone 6s har det samme problemet etter å ha oppdatert til iOS 11.4. Jeg ladet den til 100 prosent, gjennomførte en omstart og lot den ligge i fire timer. Batteriindikatoren hadde falt til 40 prosent. Det har gått tre dager siden jeg oppdaterte til iOS 11 og dette har skjedd hver dag”, skriver en annen.

Enkelte skriver at iOS 12-betaen løste problemet for dem, men ettersom det er snakk om uferdig programvare, er ikke dette en aktuell løsning for alle. Andre anbefaler å deaktivere samtaler på andre enheter under Innstillinger – Telefon – Samtaler.

Opplever du batteritrøbbel etter å installert iOS 11.4?

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse