Microsoft slipper storoppdatering til Xbox One med "FastStart".
Nå kan man gruppere spill og apper.

Annonse


Microsoft slipper storoppdatering til Xbox One med “FastStart”

I går kveld norsk tid startet Microsoft utrullingen av den store juli-oppdateringen til Xbox One.

Begynn spillingen tidligere

Den største nyheten er nok “FastStart” som ved hjelp av maskinlæring gjør at man kan starte spill som lastes ned, raskere. “FastStart” identifiserer hvilke filer som er nødvendig for å starte spillingen og prioriterer disse når spillet lastes ned.

Ifølge Microsoft fører det til at man kan hoppe inn i spillet dobbelt så raskt som tidligere. I førsteomgang er det kun et utvalg med titler som støtter teknologien, men selskapet skal legge til flere i tiden fremover.

FastStart gjør at man kan starte spillene raskere.
FastStart gjør at man kan starte spillene raskere. (Ill.: Microsoft Studios)

En annen nyhet er gruppering av spill og apper som gir brukerne flere muligheter å organisere innholdet sitt på konsollen. Med “Groups” kan man lage samlinger bestående av spill og apper for så å feste det til startsiden. Man får også raskt tilgang til dette innholdet ved å trykke på Xbox Guide-knappen.

Annonse
Juli-oppdateringen har også flere nyheter til strømmetjenesten Mixer. En av nyhetene er at man kan kjøre fullskjerm med nettkameraet sitt når man strømmer. Microsoft skriver at man på den måten kan snakke direkte til publikummet sitt for eksempel i pausen mellom spillingen.

Følgende kameraer anbefales av Microsoft:

  • Microsoft LifeCam Studio
  • Logitech HD Pro Webcam C922
  • Logitech Webcam C930e
  • Microsoft LifeCam HD-3000

 

Kilde:
Major Nelson

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse