Se den store forskjellen mellom "Fortnite" og "PUBG".
Fornite-spillerne legger igjen mye mer penger.

Annonse


Se den store forskjellen mellom “Fortnite” og “PUBG”

Nylig ble det kjent at “Fortnite”, ifølge SensorTower, hadde omsatt 100 millioner dollar på iOS siden debuten for over to måneder siden. Ifølge ferske tall fra analyseselskapet bruker mobilspillerne mye mer penger på “Fortnite” enn konkurrenten “PUBG”.

Dobbelt så mange nedlastninger

Tallene til SensorTower viser at “Fornite” omsatte for 92 millioner dollar i løpet av 11 uker – tallet inkluderer ikke det kinesiske markedet – noe som er fem ganger høyere enn “PUBG”. Sistnevnte omsatte for 19 millioner dollar i løpet av samme periode, ifølge analyseselskapet.

Mer imponerende er det med tanke på at “PUBG” ble lastet ned dobbelt så mange ganger som Epic Games’ “Fortnite”. Sistnevnte er som kjent kun tilgjengelig på iOS, men kommer om ikke altfor lenge til Android.

Det er i USA at populariteten til “Fortnite” er på sitt høyeste. Ifølge SensorTower kommer hele 75 millioner dollar av omsetningen fra det amerikanske markedet. USA er også det største markedet til “PUBG” med 5,9 millioner dollar av omsetningen, men her er det mer jevnt. 3,3 millioner dollar omsetningen kommer fra for eksempel fra Japan.

Annonse
Spiller du disse spillene på mobil?

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse