Den neste generasjonen GeForce Mobility-GPU-er blir å se i bærbare PC-er mot slutten av året.

Annonse


Spillbærbare kan flotte seg med GPU fra Nvidias 11-serie mot slutten av året

Man forventer at Nvidia lanserer den neste generasjonen grafikkort mot slutten av dette året, det vil si en gang i november eller desember.

Laptop med 11-serie-chip i fjerde kvartal

Wccftech hevder at nestegenerasjons GPU myntet på bærbare PC-er vil bli å se i løpet av fjerde kvartal i år. I dette tilfellet er det snakk om Nvidias GeForce GTX 1160.

Lenovo først ut

Nettstedet skal ha det til at GTX 1160 blir å finne i den oppdaterte versjonen av Lenovos Legion Y530, som for øyeblikket blir levert med enten en GTX 1050- eller en GTX 1050 Ti-chip.

Ingen spesifikasjoner, annet enn at GPU-en vil ha 6 GB GDDR6 SDRAM, er blitt nevnt. Sammenliknet med GTX 1060, betyr dette høyere båndbredde og minneytelse. I tillegg er det ikke usannsynlig at Nvidia vil tilby en 12 GB versjon senere.

Annonse
Hvordan ytelsen til 1160 blir er fortsatt ukjent, men ryktene skal ha det til at denne skal yte bedre enn dagens 1070-GPU.

Ikke første gangen at Lenovo er involvert

Det interessante denne gangen er at det ikke er første gangen Lenovo er involvert i rykter rundt Nvidias nestegenerasjons grafikkort.

Ryktene stemmer også overens med det representanter fra Gigabyte fortalte i mai. De kunne bekrefte at Nvidias GeForce Mobility-GPU-er blir å finne i bærbare PC-er mot årets slutt.

Kilder:

Techradar
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse