Sony med YouTube-tabbe - lastet opp hele filmen i stedet for traileren.
Sony Pictures lastet opp hele filmen i stedet for traileren.

Annonse


Sony med YouTube-tabbe – lastet opp hele filmen i stedet for traileren

Det er fort gjort å laste opp feil innhold på Internettet. Enten når man sender et bilde eller en video til en vennegjeng, eller skal laste opp en filmtrailer på YouTube.

Oppdatert,

Filmen er fjernet.

Oi da

I disse dager er det duket for lanseringen av Sony-filmen “Khali the Killer” på DVD og digitalt, og i den anledning slapp filmprodusenten en trailer fra filmen. Eller, det var i hvert fall det som var planen.

Annonse
I stedet for å laste opp traileren og publisere den på YouTube, presterte Sony Pictures Entertainment å laste opp filmen i sin helhet. Samtlige 90 minutter av “Khali the Killer” ligger nå fritt tilgjengelig på strømmesiden under tittelen “KHALI THE KILLER: OFFICIAL RED BAND TRAILER”. I skrivende stund er det over 5000 personer som har sett filmen.

“Khali the Killer” handler om en pensjonert leiemorder fra Los Angeles som tar et siste oppdrag for å kunne hjelpe bestemoren sin, men ting går ikke som det skal. Filmen har for øyeblikket 3,8 poeng av 10 mulige på IMDB.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse