Rendrede bilder av Galaxy Tab S4 har lekket til pressen.
Rendrede bilder av Galaxy Tab S4 har lekket til pressen.

Annonse


Slik er Samsung Galaxy Tab S4

De siste par månedene har det blitt skrevet titt og ofte om Samsungs kommende nettbrett i Galaxy Tab-serien. Relativt få bilder har blitt lekket til pressen, men nå later det til at rendrede bilder av nettbrettet har sluppet ut.

Grå og svart

Ryktene skulle tidligere ha det til at Galaxy Tab S4 blir å få kjøpt i to forskjellige farger; grå og svart. De rendrede bildene bekrefter at svart, om en ikke så overraskende, blir en tilgjengelig farge.

Baksiden av nettbrettet byr på lite nyheter. Lite har endret seg siden Galaxy Tab S3, og det eneste man kan konstatere er at Samsung-logoen er flyttet lengre ned.

Rendrede bilder av Galaxy Tab S4 har lekket til pressen.
Rendrede bilder av Galaxy Tab S4 har lekket til pressen. (Ill.: Samsung via AndroidHeadlines)

Tynne rammer, ingen hjem-knapp

Det mest interessante er forsiden. Om bildene stemmer, har Samsung krympet rammene på over- og undersiden. Til gjengjeld kan Samsung by på større skjerm. Konsekvensen av dette er at hjem-knappen på forsiden tilsynelatende har blitt fjernet.  I tillegg har Samsung-logoen øverst på forsiden av nettbrettet blitt tatt bort. Igjen, sitter vi med et selfie-kamera. Bildene viser ingen iris-skanner.

Annonse
På baksiden finnes det heller ingen fingeravtrykksskanner. Spørsmålet er da om det, til tross for bildene, finnes en iris-skanner ved siden av selfie-kameraet, eller om Samsung endelig pusher ut en løsning med fingeravtrykksskanner bygget inn under skjermen.

Svaret er forventet å komme i løpet av Internationale Funkausstellung i Berlin i slutten av august.

Kilde:

AndroidHeadlines

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse