Nå kan du endelig bygge i fred for andre spillere.
Nå kan du endelig bygge i fred for andre spillere.

Annonse


Føler du deg enda rusten i Fortnite?

Øvelsesmodusen, som har fått navnet Playground mode, vil kun være tilgjengelig i en begrenset periode. Modusen ble egentlig lansert allerede i forrige uke, men ble raskt fjernet igjen som følge av tekniske problemer.

Spill i fred

Nå er modusen endelig tilgjengelig og den lar deg spille sammen med tre venner i Fortnite-verdenen. Det nye er at det ikke er noen andre spillere som kan plaffe dere ned. I tillegg vil det være ti ganger flere ressurser sammenliknet med den vanlige modusen. Tonnevis med lamaer, kister og ammunisjonsesker er spredt rundt omkring slik at du og vennene dine kan øve inn strategier og byggeteknikker.

Lange runder

Hver runde i Playground mode varer i en time. Stormen aktiveres når det gjenstår fem minutter. Modusen har friendly fire, slik at du ikke nødvendigvis er 100% trygg – litt vennlig konkurranse må det jo også være. Spillerne har uendelig antall ekstraliv i Playground-modusen. Med andre ord må eliminerte spillere ikke sitte og se på mens vennene spiller videre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse