Slik får du Windows Phone-UI på Androiden din.
Launcher 10 er et av de mest populære Windows-skallene for Android.

Annonse


Slik får du Windows Phone-UI på Androiden din

En av fordelene med Android er at man kan tilpasse operativsystemet slik man ønsker. For eksempel kan man laste ned skall som gir enheten iOS-design, men også det mer unike Windows 10 Mobile-grensesnittet.

Windows-skall på Androiden

Launcher 10 er kanskje det beste Windows 10 Mobile-skallet og har vært tilgjengelig en god stund. Nå har utviklerne sluppet oppdatering v2.1.5 som kommer med en rekke nyheter.

Blant dem finner man bedre varselstøtte for de dynamiske flisene. Hvis et varsel inneholder et bilde, vil flisen nå vise et bakgrunnsbilde når varselet dukker opp. En annen nyhet er at man selv kan velge ikon for samtlige størrelser på flisen. Og ja, appen støtter ikonpakker som man laster ned fra Play Store.

Ellers er Launcher 10 i og for seg svært lik Windows 10 Mobile med dynamiske fliser på startskjermen og en alle apper-liste som dukker opp når man sveiper til venstre. Som originalen kan man justere størrelsen på flisene, fargetema, sette et bakgrunnsbilde og velge gjennomsiktighet. Du finner Launcher 10 i Play Store.

Annonse
I videoen under kan du se Launcher 10 i aksjon:

 

Kilde:
Play Store

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse