Dette vil aldri skje igjen: se den gigantisk Fornite-raketten
Raketten lettet for så å krasje ned i basen vi befant oss.

Annonse


Dette vil aldri skje igjen: se den gigantiske Fortnite-raketten

En stor rakett skal sendes avgårde i Fortnite i sanntid i kveld, og alle som spiller vil se den, uansett hvilken server de er på.

Oppdatert, 19:42:

Raketten ble skutt opp uten problemer, i hvert fall på vår server. Se klippet under.

19:30 skjer det

Det er et morsomt stunt, for det er langt fra vanlig i slike spill. MMOs er det nærmeste vi kommer hvor engangshendelser som dette skjer, men Fortnite er så populært for tiden, og ikke et MMO akkurat, at dette gjør det ekstra spesielt.

Annonse
En annen utfordring må jo være at alt bare… krasjer. Spillet har jo en spillerbase 125 millioner. Mange av dem sover nok eller ser fotball VM, men om 50 millioner logger på samtidig går vel ikke dette etter planen? Ingen vet, og heller ikke Epic Games kan garantere noe. Derfor er det ekstra spennende.

Se her fra 4 minutter:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse