Nå skal Apple fikse sitt dårligste produkt - har brukt fire år på prosjektet
Apple har brukt fire år på å bygge sin egen kart-plattform. Fra og med iOS 12 beta-en starter de testingen, først i San Francisco.

Annonse


Nå skal Apple fikse sitt dårligste produkt – har brukt fire år på prosjektet

Apple har endelig kunngjort at de har bygget opp Maps fra bunnen av ved hjelp av egne gatebilder og høy-oppløste satellitt-bilder.

Stor-prosjekt endelig klar for beta-testing

De starter i San Francisco med den neste iOS 12 beta-en (som trolig lanseres førstkommende tirsdag), og vil fortsette å rulle ut forbedringene i USA i løpet av neste år.

TechCrunch avslører at Maps vil se større forbedringer hva angår trafikkinformasjon, sanntidsinformasjon om veger, byggeplaner, endringer av veiene for forgjengere og mer.

For å få til alt dette skal Apple bruke sine egne kart, i stedet for tredjeparts-selskap som TomTom. Så dette er lett av et prosjekt.

Annonse


Oppdateres jevnlig allerede, men har det hatt noen effekt?

Apple Eddy Cue innrømmer at Maps ikke har fungert tilfredsstillende, men at de har brukt de siste seks årene på å forbedre millioner av feil som kan forårsake problemer. “Vi oppdaterer også Maps oftere”, forklarer Cue, og peker på at dette er noe de gjør jevnlig også i dag.

Det har de nok også gjort, men vi har i løpet av de siste par årene og nå nylig fremdeles funnet at Maps er langt dårligere enn Google Maps til å finne frem. Forhåpentligvis løses dette når Apple lanserer sine egne kart. At de gjør sin egen kartdatabase gjør det også mulig for dem å oppdatere veinettet kjappere og enklere.

 

Kilde:
TechCrunch

Annonse