Nå er den første antipiratprisen utdelt.
Den første antipiratutmerkelsen ble delt ut denne uken.

Annonse


Spansk politi er den første antipiratvinneren

Organisasjonen The Audiovisual Anti-Piracy Alliance (AAPA) introduserer i år en ny utmerkelse for å belønne dem som beskytter underholdningsindustrien.

Stakk av med pris

Den første til å stikke av med “Anti-Piracy Award” er antipiratavdelingen til det spanske politiet, melder TorrentFreak. Utmerkelsen ble annonsert under den årlige Europol Intellectual Property Crime-konferansen i Budapest i Ungarn.

Til stede var etterforsker Marlene Álvarez Vicente, leder for antipiratavdelingen Grupo de Antipirateri, for å motta utmerkelsen som ble utdelt av visepresident i AAPA, Mark Mulready.

TorrentFreak skriver at den spanske avdelingen har gjennomført flere suksessfulle oppdrag mot piratvirksomhet på nettet. Blant annet stengingen av en ISP i Malaga som solgte ulisensierte IPTV-abonnementer og “Operation Casper” der en stor gruppe med IPTV-er ble avslørt.

Annonse
– Irdeto har jobbet med Marlene og avdelingen hennes på saker som Operation Casper og Y-Internett, og jeg kan personlig skrive under på engasjementet, dedikasjonen og ferdighetene til henne og avdelingen, uttalte Mulready i forbindelse med overrekkelsen.

Irdeto er for ordens skyld et av medlemmene i AAPA.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse