Ticketmaster bekrefter dataangrep - kundeinformasjon er lekket
Ticketmaster har sendt ut e-post til sine kunder.

Annonse


Ticketmaster bekrefter dataangrep – bankkortinformasjon kan være stjålet

I en e-post til sine brukere skriver billettjenesten Ticketmaster at de er utsatt for et datainnbrudd. Angrepet rammet ikke Ticketmaster direkte, men i stedet selskapet Inbenta som leverer chatte-løsningene til nettsiden.

Fem prosent rammet

Ticketmaster opplyser overfor The Bleeping Computer at fem prosent av selskapets totale brukerbase er rammet, og angripere skal ha fått tilgang til kundedata, innloggingsinformasjon og betalingsdetaljer tilhørende disse kundene.

Brukere i Nord-Amerika er ikke rammet, kun internasjonale som har kjøpt billetter mellom september 2017 og 23. juni i år. De oppfordrer kundene om å følge med på kontoutskrifter.

“Så snart vi oppdaget den skadelige programvaren deaktiverte vi Inbentas’ tjenester på alle Ticketmasters nettsider.
 
Som følge av at Inbentas tjenester har vært i bruk på alle Ticketmasters nettsider, kan en ukjent tredjepart ha fått tilgang til personlig informasjon eller betalings informasjon.
 
Du mottar denne e-posten fordi du har kjøpt, eller forsøkt å kjøpe billetter i tidsrommet september 2017 – 23. juni 2018. Selv om vi ikke har noe bevis som tyder på at din data har blitt kompromittert ønsker vi av sikkerhetsmessige årsaker å gjøre deg oppmerksom på dette.
 
Vårt juridiske team, i samarbeid med sikkerhetseksperter, jobber døgnet rundt for å forstå hvordan dette kunne skje”, står det i e-posten Ticketmaster har sendt ut til sine kunder.

 

Kilde:
The Bleeping Computer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse