Du må vente lenge på "Cyberpunk 2077".
Cyberpunk 2077 er fortsatt på et tidlig stadium.

Annonse


Du må vente lenge på “Cyberpunk 2077”

Det store spillprosjektet til CD Projekt, “Cyberpunk 2077”, ble for første gang vist frem under E3-messen tidligere denne måneden.

Du må nok vente en stund

Microsofts E3-show ble avsluttet ble en trailer fra spillet, i tillegg fikk journalister sett en snau times demo bak lukkede dører. “The Witcher 3”-sa ingenting om når spillet kommer, men det er trolig en stund til.

Årsaken til at det ble vist frem bak lukkede dører, er fordi spillet fortsatt er på et tidlig stadium i utviklingen. Det bekrefter CD Projekt-president, Adam Kiciński, overfor det polske nettstedet Bankier.

– Nei, faktisk tidligere. Derfor ble spillet vist frem bak lukkede dører – det har ikke den endelige kvaliteten, svarte Kiciński på spørsmål om spillet fortsatt var i alpha.

Annonse
– Det var den mest polerte delen av spillet akkurat nå, forbedret for å vise det frem for personer utenfor selskapet, la han til.

Kort oppsummert betyr det at “Cyberpunk 2077”, som har vært under utvikling i flere år, fortsatt er et stykke unna lansering. Den som venter på noe godt, si.

Les vår inntrykk fra “Cyberpunk 2077”-demoen:

Vi har sett Cyberpunk 2077-gameplay – dette er hva vi kan fortelle deg

 

Kilde:
VG247

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse