Det holder ikke lenger med to - LGs neste mobilflaggskip kan få fem kameraer.
LG V40 er trolig i samme designgate som G7.

Annonse


Det holder ikke lenger med tre – LGs neste mobilflaggskip kan få fem kameraer

Dobbeltkamera på smarttelefonen har vært normen blant de beste enhetene de seneste årene, så kom Huawei med P20 Pro og endret alt. Kamerabeistet har hele tre sensorer på baksiden, hvorav én av sensorene er på 40 megapiksler, og én foran. Det skal bli interessant å se hvor lang tid det tar før det toppes.

– Fem kamerasensorer

LG kan være mobilprodusenten som gjør det. Nettstedet Android Police har vært i kontakt med det som beskrives som en kilde med kjennskap til hva selskapet jobber med, nemlig en oppfølger til V30 – trolig V40 – som ifølge kilden vil ha fem kameraer.

Det er ikke snakk om et femkameraoppsett, men i stedet to på fremsiden – minst én av sensorene kan brukes til ansiktspålogging – og de resterende tre på baksiden. Android Police skriver at trippelkameraet består av en standard vidvinkellinse, en ultrabred og en siste hvis egenskaper er ukjent. Det kan være snakk om en zoomsensor for å skape dybdeeffekt i bildene, men det er for tidlig å si.

Av andre egenskaper, sier kilden at designet ikke blir helt ulikt LG G7, med skjermleppe, og med en fingersensor på baksiden. Android Police skriver at denne også har en dedikert knapp for Google Assistant.

Annonse
Det er ikke kjent når LG “V40” eventuelt lanseres.

 

Kilde:
Android Police

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse