Mannen som vet nesten alt om Apples kommende produkter avslører selskapets planer
Igjen bekrefter en svært troverdig kilde at det kommer tre nye iPhone-modeller i år. Merk at det kanskje ikke er før neste år det kommer noe helt nytt i iPhone.

Annonse


Mannen som vet nesten alt om Apples kommende produkter avslører

Ming-Chi Kuo, super-analytikeren som har sugerør inn i Apples viktigste produksjonsledd og derfor vet hva som kommer fra selskapet med pinlig nøyaktighet, bekrefter nok en gang informasjon som har dukket opp i løpet av året.

Dette er planen for året og neste år

Mye av det som omtales har tidligere blitt nevnt Bloomberg, noe som selvsagt ytterligere styrker “ryktene” – for dette er mer enn rykter på dette stadiet. Vi vil bli overrasket om det ikke kommer tre nye iPhone-modeller med tre forskjellige skjermer og priser.

Kuo hinter også til at 2019 iPhone-modellene får noen helt nye innovasjoner.

Det skuffende her er at det ikke avsløres noe om Mac – alt handler om iOS-produkter.

Annonse
Det kommer trolig ny Apple Watch med nytt design og større skjerm i år

La oss ta en titt:

  • Neste års iPhone-modeller får helt nye teknologier, men vi får neppe vite hva dette er før i september eller oktober i år
  • LCD iPhone-modellene kommer til å selge bedre enn OLED-modellene neste år
  • Nye iPad-modeller i andre halvdel i år
  • Tre nye modeller i år: iPhone X Plus 6,5″, andre generasjon iPhone X og en iPhone 6,1″ med LCD-panel og en pris på rundt 600 til 700 dollar
  • Alle de tre nye modellene avsløres og kan handles i september

Hva med innovasjonstakten til selskapet?

Vi mener at Apple fortsatt er det ledende selskapet innen forbrukerelektronikk og at de har overgått konkurrentene med stor margin når det gjelder nyskapende brukeropplevelser og økosystemutvikling. Fordelene vil kunne utnyttes ytterligere når  det innoveres med nye apper som blant annet bruker AR.

 

Kilde:
Macrumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse