Du trenger ikke Android P for å få den nye visningen på Samsung.
Android P har en ny app-veksler.

Annonse


Du trenger ikke Android P for å få den nye app-veksleren på Samsung

Tidligere i år annonserte Google Android P som for øyeblikket er tilgjengelig i beta. Blant mange nye funksjoner har det kommende mobil-OS-et en ny app-veksler som går bort fra den vertikale Android har hatt i flere år, til fordel for et horisontalt oppsett.

Løsningen virker å være inspirert av slik Apple har løst det i iPhone X, som igjen ser ut til å ha hentet inspirasjon fra webOS.

Slik gjør du det

Samsungs smarttelefoner er så langt ikke en del av betaprogrammet til Google og Android P, men man trenger uansett ikke betaen for det nye designet. Via Good Lock-appen har Samsung gjort det nye designet tilgjengelig for Galaxy S7, S8, S9 og Note 8.

Good Lock-appen finner du via Galaxy App, ikke Play Store, og i den kan du aktivere den nye app-veksleren. Det gjør du ved å trykke på “Task Changer” i appen. Dette etterfølges av en rask installasjon. Gå tilbake til menyen i app og sørg for at “Task Changer” er aktivert.

Annonse
Og slik har du installert den nye appveksleren på din Galaxy-enhet. Merk at du må ha Android 8 kjørende på din enhet for å aktivere den nye app-veksleren.

 

Kilde:
Gadget Hacks

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse