Derfor kan det være lurt å vente med iOS 12-betaen.
iOS 12-betaen oppleves stabil, men ikke alle apper fungerer som de skal.

Annonse


Derfor kan det være lurt å vente med iOS 12-betaen

I går gjorde Apple iOS 12-betaen tilgjengelig for vanlige brukere. Selv om det kan være fristende å laste ned betaen for å sjekke ut de nye funksjonene, kan det være lurt å vente litt.

Vær obs på dette

For med betaer er det snakk om programvare som ikke er ferdig og problemer kan forekomme. I kommentarfeltet under iOS 12-saken er det flere som kommenterer at BankID ikke fungerer som det skal. Samtidig har brukere av forumet til MacRumors laget en lang liste over apper som fungerer i iOS 12, men også apper som ikke fungerer som de skal. Tråden nevner også apper med mindre problemer og dem med større problemer.

Under apper som ikke fungerer i det hele tatt, finner vi populære som Audible, Fortnite, Skype, Twitter og Waze. Mens Runkeeper, PUBG og Netflix er apper som har store problemer.

Telegram X og Google Maps er to av appene som har mindre problemer i iOS 12-betaen. Her handler det i hovedsak om skaleringstrøbbel.

Annonse
Hele listen over fungerende og ikke-fungerende apper i iOS 12, finner du i denne tråden. Den oppdateres daglig, om ikke oftere.

 

Kilde:
MacRumors’ forum

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse