- Vi får ikke reparert urinalet på grunn av USA-utestengelsen.
ZTE hevder de ikke får bestilt nye komponenter til dette urinalet.

Annonse


– Vi får ikke reparert urinalet på grunn av USA-utestengelsen

Den kinesiske mobilprodusenten ZTE er straffet hardt av amerikanske myndigheter for å ha solgt amerikansk teknologi til land som USA ikke gjør forretninger med.

En melding til USA?

Nå ser det ut til at blokaden påvirker de ansatte på flere måter. Southern China Morning Post skriver at ZTE hevder at de ikke får reparert et urinal ved kontoret i Shenzhen i Kina. Årsaken skal være at urinalet produseres av det New Jersey-baserte selskapet American Standard. Som kjent, kan ikke ZTE gjøre forretninger med amerikanske selskaper.

I et bilde som har dukket opp på det kinesiske forumet Weibo, vises et urinal med en lapp klistret ovenfor. Der står det:

“Selskapet vårt er rammet av en eksportblokade fra de amerikanske myndighetene. Ettersom dette toalettproduktet er fra American Standard, kan vi ikke bestille komponenter for å få det reparert”, står det skrevet på lappen som også lover at når blokaden er fjernet, vil urinalet repareres så fort det lar seg gjøre.

Annonse


Som flere nettsteder påpeker, Neowin og The Verge blant dem, virker det rart at ZTE ikke skal være i stand til å bestille komponenter eller toaletter fra lokale selskaper, og dette muligens er en melding til rettet mot amerikanske myndigheter og eksportblokaden.

 

Kilder:
The Verge,
Neowin

Annonse