Slik finner du enkelt iPhone-appene du aldri bruker.
Du kan enkelt finne og slette apper du aldri bruker.

Annonse


Slik finner du enkelt iPhone-appene du aldri bruker

Du er neppe alene om å ha mange apper du aldri bruker installert på din smarttelefon. På iPhone finnes det en enkel måte å lete frem appene du aldri eller sjelden bruker, og på den måten kan du slette dem og frigi litt ekstra plass på enheten.

Gjort på 1, 2, 3

Dette gjør du ved å åpne Innstillinger, velge Generelt og trykke på iPhone-lagring. Basert på hvor mye du har fylt opp lagringsdisken, kan ta det ta litt tid å laste inn denne siden. Så fort det er gjort, ser du en liste over alle appene som er installert på iPhonen, hvor mye lagringplass de opptar og når de sist ble brukt.

Her kan det hende du blir overrasket over gamle apper du ikke har brukt på en stund og som du rett og slett bare vil slette, eller apper du har glemt og har lyst til å gi en ny vår.

Man har to ulike valg for fjerning av apper. Hvis du trykker på en av appene i listen, ser du valgene “Fjern app” og “Slett app” – begge med grundig forklaring. Ønsker du å fjerne appen og alt av appdata, er “Slett app” det riktige valget. Hvis du derimot kun ønsker å slette appen og samtidig beholde appdata – for eksempel hvis du ønsker å bruke appen en gang i fremtiden – velger du “Fjern app”.

Annonse
Alle apper kan uansett reinstalleres via App Store, såfremt de ikke er fjernet fra butikken.

Apple gjør noe smart med lagringen i iOS 11

Fant du noen apper som du slettet?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse