Electrek: Snart må man betale ekstra for Internett i Tesla.
Tesla planlegger å introdusere datapakker, skriver Electrek.

Annonse


Electrek: Snart må man betale ekstra for Internett i Tesla

Nettstedet Electrek har fått tilgang på dokumenter som avslører at Tesla planlegger å introdusere “tilkoblingspakker” for bilene.

Må betale ekstra

Det stammer tilbake fra 2014 da Tesla uttalte at Model S-eiere får gratis datatilkobling og internettradio i fire år. “Gratisperioden starter 1. januar 2014”, kunngjorde Tesla den gang.

De fire årene har passert, og nå ser det ut til at bilprodusenten snart vil introdusere nye pakker for Internett i bilene, kalt “Premium Connectivity package” og “Standard Connectivity package”. Sistnevnte kommer som standard, mens man må ekstra for Premium-pakken.

Navigasjon og andre ting som bruker lite data, forblir gratis, men man må betale ekstra for internettsurfing, musikkstrømming, direkteoppdateringer i trafikken og satellittvisning. Prisene er ennå ikke bestemt, men kan ende opp med å bli på 100 dollar i året.

Annonse
Forblir gratis for nåværende eiere

For nåværende eiere er den gode nyheten at all funksjonalitet ser ut til å forbli gratis, mens den som bestiller en Model S, 3 eller X etter 31. juli i år, må kjøpe Premium-pakken for full tilgang.

Samtidig ser det ut til at de nye kundene vil få gratis tilgang til Premium i ett år, skriver Electrek.

 

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse