Samsung avslørte Galaxy-mobil med syltynne rammer og to skjermer.
Denne mobilen dukket opp i en patentsøknad fra Samsung.

Annonse


Samsung avslørte Galaxy-mobil med syltynne rammer og to skjermer

Samsung Galaxy S9 har allerede smale rammer, men de kan bli enda slankere. Det avslører en patentsøknad fra Samsung som muligens viser hva det sørkoreanske selskapet jobber med.

To skjermer og syltynne rammer

Skisser tilhørende patentsøknaden avslører at Samsung muligens jobber med en ganske så spennende smarttelefon. Ikke bare er skjermen på fremsiden omkranset av syltynne rammer med en litt tykkere en øverst, mobilen har også en mindre skjerm på baksiden. Hvorfor? Det er ingen utenforstående som vet.

Forbes skriver at den ekstra skjermen kanskje kan brukes når man tar et selvfoto. Kameraet på baksiden er alltid det beste og det betyr at man får best mulig kvalitet på bildene man tar av seg selv. Samtidig slipper man alternative løsninger som i Vivo Nex og Oppo Find X.

En annen detalj er at skissene ikke har en synlig fingersensor, og det er godt mulig den er plassert i den bakre skjermen. Men, som nevnt over er dette kun spekulasjoner.

Annonse
Ikke første med to skjermer

Hvis det blir noe av det nevnte designet, blir ikke Samsung den første produsenten som lanserer en smarttelefon med to skjermer. LGs V-serie har tidligere hatt en ekstra skjerm, noe også Meizu 7 Plus har.

Det er langt fra første gang vi ser spennende patentsøknader fra Samsung:

Patent avslører Samsung Galaxy med “iPhone X-design”

 

Kilde:
Forbes

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse