Denne "Minecraft"-reklamen vekker oppsikt.
Nintendo og Microsoft promoterer at Minecraft er bedre sammen.

Annonse


Denne spilltraileren vekker oppsikt

I går slapp Microsoft Studios Bedrock Engine-oppdateringen til Nintendo Switch. Oppdateringen kommer med en rekke nyheter, blant annet muligheten til å spille med venner på tvers av Switch, Xbox One, smarttelefon og PC. Sony og PlayStation 4 glimrer med sitt fravær.

Sony står utenfor

Microsoft og Nintendo har sluppet en ny trailer – den ser du nederst i saken – for å promotere Bedrock-oppdateringen til “Minecraft” for Switch, og den får flere til å sperre opp øynene. For hvor ofte ser man to konsollprodusenter samarbeide på dette nivået?

Det er ikke ofte man ser en Xbox One-kontroller i en Nintendo-reklame, og vice versa, og det er også sjelden man ser en reklame fra en av konsollprodusentene som oppfordrer spillerne til å spille med hverandre på tvers av plattformene.

Også på Twitter fremhever Nintendo kryssplattform:

Annonse
“Hei, Xbox. Siden vi nå kan spille sammen i “Minecraft”, ønsker du å bygge noe”?, skriver Nintendo of America.

Utenfor står Sony som hardnakket har sagt nei til kryssplattform mellom konsollene i “Rocket League”, “Minecraft” og nå nylig “Fortnite”. Spesielt “Fortnite”-nekten har fått spillerne til å rase, men så langt har det ikke fått Sony til å endre mening.

Videoen som er publisert på Nintendos YouTube-konto har rundt 420 000 visninger og har fått 17 000 tomler opp. 486 personer har så langt gitt den tommelen ned. I kommentarfeltet under videoen er de fleste ganske positive til traileren og flere kommer med syrlige stikk til Sony.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse